İstanbul’da Çocuklarla Hafta Sonu Etkinliği

İstanbul’da farklı yaş aralığındaki çocuklarla hafta sonu etkinliği için çocuk parkı Dumadum kaliteli çocuk eğlence merkezini tercih edebileceksiniz. En iyi çocuk oyunlarının bulunduğu çocuk parkında ek ücret ödemeden ve daha uygun fiyat tarifesinden hafta sonlarında keyif dolu etkinliklerde yerinizi alabileceksiniz. Çok yakında İstanbul’da hizmete sunulması beklenen kaliteli çocuk eğlence parkı sayesinde çocuklarınızın yüksek bir motivasyona sahip olmasını sağlayabileceksiniz. Yüksek güvenlik hizmetlerinin sunulduğu çocuk parkında 2020 yılına özel en eğlenceli çocuk oyunlarında çocuklarınız güvenle yer alabilecek. Geniş bir alanda kurulmakta olan çocuk eğlence parkında haftanın tüm günlerinde çocuklarınızla birlikte sınırsız bir şekilde eğlenebileceksiniz. Eğlencede doruk noktası sunan çocuk eğlence merkezi sayesinde çocuklarınızı daha kaliteli bir şekilde okul çağına hazırlayabileceksiniz.

 

İstanbul’un En Kaliteli Çocuk Eğlence Parkıyla Buluşmaya Hazır Olun

İstanbul’un en kaliteli çocuk eğlence parkı olan 2-9 yaş arası çocuklara hitap eden eğlence parkı ile çok yakında buluşmaya hazır olun. Geniş ve eğitimli bir kadroya sahip olan çocuk eğlence merkezi sayesinde sıradan çocuk eğlence merkezlerinden kurtulacaksınız. Çocuklarınızın kişisel gelişimi açısından tüm hizmetlerin yer aldığı çocuk eğlence merkezinde uzun saatler boyunca çocuklarınızla birlikte keyifle eğlenebilir, garanti kapsamında hizmet sunan ve bu sayede İstanbul çapından yoğun bir şekilde ilgi alması beklenen lider çocuk eğlence parkında çocuklarınızın özlem duyduğu eğlence dünyasında yerinizi alabilirsiniz.

 

Hafta Sonu Tatilinde Hizmet Sunan Çocuk Eğlence Parkı

Çocuklarınız için hafta sonunda sunabileceğiniz en iyi armağan çocuk eğlence parkına götürmek olacaktır. İstanbul’da ikamet etmeniz durumunda çocuklarınızı hafta sonlarında da kaliteli çocuk eğlence merkezine götürebilirsiniz. Çocuklarınızın burada birbirinden eğlenceli çocuk oyun katalogunda eğlenmesini sağlayabilecek, çocuklarınızın daha sağlıklı bir okul çağı geçirmesi ve zihinsel gelişiminin maksimum düzeyde sağlanmasına da olanak sunabileceksiniz.

İstanbul’un en konforlu ve geniş alanlı çocuk eğlence parkında sunulan olanakları görünce şaşıracağınız tarafımızdan garanti edilmektedir. Çünkü en donanımlı bir şekilde hizmete sunulan kaliteli ve dinamik çocuk eğlence parkında çeşitli yaş aralığındaki çocuklarınız için aradığınız tüm etkinlikleri bulacaksınız!

 

Çocuk Eğlence Parkında Sunulan Diğer Olanaklar

Sınırsız hizmetlerin sunulduğu çocuk eğlence parkı İstanbul’un bu sayede ilk günden itibaren yoğun ilgi alması beklenmektedir. Ekip halinde hizmetler sunulan çocuk eğlence parkında çocuk oyun hizmetleri haricinde birçok hizmetler de sunulacaktır. Çocuklarınız için özel doğum günü kutlaması gibi etkinlikler için geniş ve kaliteli cafe bölümü de yer alacaktır. Bu sayede ister hafta içi, ister hafta sonlarında çocuklarınızın doğum günü partisini çocuk eğlence parkındaki cafe salonunda keyifle kutlayabileceksiniz. Sulu boya ve çeşitli sanatsal faaliyetlerin de sunulacağı çocuk eğlence parkından bu sayede çocuklarınızın sanatsal alanlarda da özgüven kazanmasına katkıda bulunabileceksiniz. 2020 yılının en gözde İstanbul çocuk eğlence merkeziyle çocuklarınızı zirve noktasında eğlence yaşatacaksınız!

Hafta sonlarında bununla birlikte Flyzone ve Avrupa oyuncak ve illüzyon müzesini de ziyaret edebilirsiniz. AOIM ülkemizin en eğlenceli oyuncak müzelerinden bir tanesi olarak hizmete girecektir. Siz de çocuklarınızla eğlenceli bir hafta sonu geçirmek isterseniz burayı ziyaret edebilirsiniz!