Çocuklar İçin Sınırsız Eğlence!

İstanbul’dan çocuklar için sınırsız eğlence hizmetleri sunan Dumadum İstanbul’un pek çok bölgesinden tercih edilecek. En kaliteli eğlence parkurlarının yer aldığı çocuk eğlence merkezi bu sayede ebeveynler tarafından beğeni alacak. Kaliteli çocuk oyun alanı sayesinde sektörde lider bir konumda yer alan çocuk eğlence merkezinde birçok farklı oyun parkuru bulunacak… 2-9 yaş aralığındaki çocukların bir numaralı tercihi olan çocuk eğlence merkezi dinamik kadrosu sayesinde kusursuz bir şekilde hizmet sunacak. Yarıyıl tatilinde de ziyaret edilen çocuk eğlence merkezi düşük fiyat tarifesinden hizmet alınabilecek.

Haftanın Tüm Günü Çocuklar İçin Keyifli Eğlence Hizmetleri

Haftanın her günü açık olacak olan Dumadum çocuk parkında, eğlence oyunları haricinde çeşitli özel gün etkinlikleri de yapılabilecek. Maksimum eğlenceli hizmetlerin ve güvenliğin sağlandığı mekânda çocuklarınızın doyasıya eğlenmesi için erkenden yerinizi alabilirsiniz.

En kaliteli çocuk oyun parkı aradığınızda çocuklar için eğlence merkezimizi gönül rahatlığıyla tercih edebileceksiniz. Profesyonel olarak hizmet sunan bu oyun parkından hem siz hem de çocuğunuz memnun kalarak ayrılacaktır. Çocukların kişisel gelişim sürecinin hızlanmasında katkı sunan lider çocuk eğlence mekânı sayesinde çocuğunuzun sosyal ve okul başarısını yükseltebileceksiniz. Uzman kadroya sahip olan çocuk eğlence merkezi sayesinde çocuğunuzun daha pozitif bir yapıya sahip olması sağlanacaktır.

Yüksek Güvenlik, Kalite Ve Hijyenik Oyun Parkı

Yüksek güvenlik, kalite ve hijyenik oyun parkından güvenle faydalanabileceksiniz. Değişik yaş aralığındaki çocuklara hitap eden en popüler oyun kataloglarının yer aldığı oyun parkı son derece modern ve hijyenik bir dizayna sahip olacaktır. Yüksek güvenlik olanaklarının da yer aldığı çocuk eğlence mekânında bu sayede çocuğunuz güvenli ve huzurlu bir ortamda eğlenebilecek.

Dumadum kapalı çocuk parkında top havuzu, sünger havuzu, çeşitli parkurlar, 3 boyutlu figürler, hayvanlar ve ağaçlar bulunacaktır. Geniş bir alanda kurulan çocuk oyun parkında çocuğunuz açısından aradığınız tüm eğlenceli oyun bölümlerine; uluslararası kalite standartlarından hizmetler sunan güler yüzlü çocuk eğlence mekânına dilediğiniz zaman dilimleri içerisinde ulaşabileceksiniz. Geniş hizmet mesai saatlerine sahip olan mekandan bu sayede uzun saatler boyunca faydalanabileceksiniz.