Çocuklar İçin Eğlenceli Parkurlar

İstanbul Beylikdüzü’nde yeni hizmete sunulan Dumadum profesyonel çocuk eğlence merkezinde 2-9 yaş aralığındaki çocuklar için eğlenceli parkurlar yer alacak. Modern ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken eğlenceli parkurlar en gözde İstanbul oyun parkı olarak görülen Dumadum, profesyonel bir kadroya sahip olacaktır. Çocuk eğlence merkezinde çocuklar için özel olarak hazırlanan eğlence parkurlarında süre sınırlaması ise bulunmayacaktır. Bu sayede çocukların doyasıya eğlenmesi sağlanacaktır. İstanbul’un en modern çocuk eğlence merkezi sıradan çocuk eğlence merkezlerinden oldukça farklı; modern tasarımı, rengârenk parkurları, eğitimli personeli sayesinde çocuklara kusursuz bir şekilde hizmetler sunulacak. Evebeynlerin bir numaralı tercihi olan çocuk eğlence merkezi İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan birçok çocuk eğlence merkezlerine oranla daha cazip fiyat listesi ile hizmete başlayacaktır.

En Kaliteli Çocuk Oyun Parkı

Geniş oyun parkurlarına sahip olan çocuk oyun merkezinde bu sayede çocuklarınızın aradığı tüm eğlenceli aktiviteler yer alacak. Geniş bir saha üzerinde kurulan çocuk eğlence merkezinde 2 ila 9 yaş aralığındaki çocuklar için A’dan Z’ye kadar tüm etkinliklere yer verilecektir. Çocukların her tatil zamanında keyifle zaman geçirebileceği oyun parkı farklı alternatifler ile en iyi olanakları sunulacak. Dumadum oyun parkında 3 boyutlu hayvan figürleri, jelibon standları, çocuklarda çevre duyarı geliştirecek ağaç figürleri bulunacaktır.

Eğitimli ve Güler Yüzlü Kadrolu Çocuk Eğlence Merkezi

Kaliteli hizmet anlayışını ön planda bulunduran çocuk eğlence merkezi İstanbul’da hizmet sunan birçok çocuk parkından farklı olarak eğitimli ve güler yüzlü kadroya sahip olacaktır. Çocukların ruhsal ve zihinsel gelişiminde hayati bir öneme sahip olan eğitimli ve güler yüzlü kadrosu sayesinde ebeveynler tarafından da yüksek beğeni kazanacaktır.

Özel Günler İçin Çocuk Eğlence Hizmetleri

Çocuk eğlence merkezi İstanbul’da hizmet sunan pek çok çocuk parkından farklı bir hizmet potansiyeline sahip olacaktır. Firma aynı zamanda özel günlerde de kesintisiz bir şekilde hizmetler sunacak. Çocuklarda doğum gününe özel eğlence hizmetleri sunan kaliteli çocuk eğlence merkezi bu sayede İstanbul’un tüm bölgelerinden yoğun olarak tercih edilecek. Eğer çocuğunuzu sevindirmek, ödüllendirmek ya da okul stresinden uzaklaştırmak istiyorsanız Dumadum kapalı çocuk parkını tercih edebilirsiniz!