İstanbul’da Kapalı Oyun Parkı

İstanbul ilimizde kapalı oyun merkezi aradığınızda artık Dumadum profesyonel çocuk eğlence merkeziyle tanışabileceksiniz. İstanbul merkezinden yeni hizmete sunulan kaliteli çocuk eğlence merkezinde farklı yaş aralığındaki çocuklarınız için tüm aktivitelere erişebileceksiniz. Kapalı bir alanda hizmet sunan profesyonel çocuk eğlence merkezinde yüksek ısıtmalı sistemler de yer alacak. Bu sayede yağmur ve karlı hava şartlarında da çocuk eğlence merkezini güvenle ziyaret edebileceksiniz. İstanbul ilimizde bildiğiniz sıradan 2-9 yaş arası çocuk eğlence merkezlerinden oldukça farklı olan kapalı çocuk eğlence merkezinden ekonomik fiyat tarifesinden hizmet alabileceksiniz.

Kapalı Oyun Parkının Özellikleri Nelerdir?

Kaliteli kapalı çocuk parkı sahip olduğu eşsiz özellikleri sayesinde İstanbul ilimize misafirliğe ve seyahate gelen aileler tarafından da tercih edilecek. Kapalı oyun parkı içerisinde modern eğlenceli oyunların yer alması sayesinde evebeynler tarafından beğeni kazanacağa benziyor.

İstanbul’un en iyi çocuk eğlence merkezi sayesinde hafta içi ve hafta sonlarında merkezi çocuklarınıza eşsiz bir eğlence süreci sunabileceksiniz. Her zaman oyun oynamak için uğrayabilecekleri oyun çocukların yaşamlarında önemli birer eğlenceli anı biriktirebilmelerine olanak sağlayacak. Oyun merkezinde bulunan oyunlar çocukların fiziksel olarak zarar görebilecekleri oyunlar olmadığı gibi onların zihinsel gelişimini destekleyecek kapasitede oyunlar olacaktır. Kapalı alanda gerçekleştirilen tüm oyunlar çocukların zevkine hitap edecek şekilde sunulacaktır.

Kapalı Oyun Parkında Sunulan Diğer Özel Aktiviteler

Çocuklarınıza sınırsız düzeyde eğlenceli aktiviteler sunan kapalı oyun parkından bu sayede maksimum düzeyde faydalanabileceksiniz. Çocuk eğlence merkezinde çocuklarınıza eğitici aktiviteler olarak boya ve resim yapma hizmetleri de sunacak. Bu sayede okul öncesi farklı yaş aralığındaki çocuklarınızın resim ve sanatsal alanlarda da ilerleme kaydetmesi sağlanacak. Güler yüzlü ve çalışkan kadroya sahip olacak kapalı oyun parkından bu sayede güvenle faydalanabileceksiniz.

Kapalı Oyun Parkı Avantajları Nelerdir?

Kapalı oyun parkı sizlere ve çocuklarınıza birçok avantajlar sunacak. İstanbul merkezinde hizmet sunması sayesinde tercihiniz doğrultusunda özel aracınızla, metrobüs ve tramvay üzerinden kolayca ulaşmanıza olanak sağlanacak. İstanbul ilimizin en görkemli çocuk eğlence merkezi diğer çocuk eğlence merkezlerinin aksine düşük fiyatlar ile de bütçe dostu olacak. Hafta içi ve hafta sonları fiyat listesi müşterilerin beklentileri doğrultusunda oluşturulacak ve bu sayede düşük bir maliyet üzerinden çocuklarınızın muhteşem keyifli aktivitelerde yer almasını sağlayabileceksiniz.