İstanbul’un En Eğlenceli Çocuk Parkı Açılıyor

İstanbul’un en eğlenceli çocuk parkı olan Dumadum pek yakında hizmete açılıyor. Geniş oyun katalogları ile şimdiden dikkatleri üzerinde yoğunlaştıran kaliteli eğlenceli çocuk parkı bu sayede İstanbul’un tüm bölgelerinden yoğun olarak ilgi alması bekleniyor. Geniş ve güler yüzlü kadrosuyla beklentilere hitap etmesi beklenen lider çocuk eğlence parkı yüksek cirolar harcanarak hizmete sunulacak. Dolaysıyla oldukça geniş bir hizmet sahasında yer alan çocuk parkı 2 ila 9 yaş aralığındaki çocuklara hizmet sunacak. A’dan Z’ye kadar tüm çocuk oyunlarının yer aldığı çocuk parkında aynı zamanda 1 adette cafe bölümü yer alıyor. Bu bölümde ise çocuklara özel doğum günü kutlama hizmeti düzenlenebilecek.

İstanbul’un En İddialı Ve Eğlenceli Çocuk Parkı

İstanbul’un en iddialı ve eğlenceli çocuk parkı olması öngörülen Dumadum İstanbul bu sayede geniş müşteri tabanına sahip olacak. Eğitimli kadrosu ve modern çocuk park alanları sayesinde daha şimdiden yüksek beğeni toplayan eğlenceli çocuk parkı Avrupa kalite standartları üzerinden hizmetler sunacak. Çocuklara maksimum düzeyde eğlence ve macera sunan kaliteli çocuk eğlence parkı bu sayede sektörde lider bir konumda yer almayı hedefliyor. Eğlencenin en iyi şekilde yaşandığı mekan olarak ebeveynlerin çocukları için tercih ettiği bir ortam olacak.

Eğlenceli Çocuk Parkında Bulunan Özellikleri

Eğlenceli çocuk parkı doğrudan İstanbul merkezinde hizmet sunacak. Bu sayede İstanbul’un diğer bölgelerinden de çocuk parkına kolayca ulaşım sağlanabilecek. Çocuklar için eğlencenin en gözde merkezi olarak görülen kaliteli çocuk eğlence parkı ebeveynler için de özel dinlenme ve çocuk oyunları izleme salonu sunacak. Bu sayede çocuklarınız birbirinden kaliteli oyun kataloglarında yer alırken sizler de konforlu dinlenme salonu üzerinden çocuklarınızı keyifle izleyebileceksiniz. Eğlencenin adresi olan çocuk eğlence merkezi ekonomik fiyat listesi sunarak sektörde çığır açmayı hedefliyor. İstanbul’da yer alan pek çok çocuk eğlence parkına oranla daha düşük bir fiyat tarifesi uygulaması öngörülüyor. Bu sayede daha düşük bir harcama üzerinden çocuklarınız maksimum düzeyde eğlenebilecek. Eğlenceli çocuk parkının başlıca özellikleri arasında müşteri memnuniyetine önem verilmesi geliyor. Dumadum İstanbul’da yer alan birçok çocuk eğlence parklarının aksine tüm hizmetlerinde müşteri memnuniyetini esas alarak açılışına hazırlanıyor.

Geniş Çocuk Oyun Kataloğu

İstanbul genelinden heyecanla beklenen profesyonel çocuk eğlence parkı geniş oyun katalogları sayesinde çocuklarınızın hayalindeki tüm oyunları bir arada sunacak. İstanbul’da çocuk eğlence alanında çığır açması beklenen çocuk eğlence parkında 2020 yılının en kaliteli çocuk oyunlarından derlenen birçok farklı oyun parkuru ve daha birçok eğlenceli oyunlar sunulacağı dile getirildi. Eğitimli kadrosu sayesinde çocuklarınızın moral ve motivasyonunun en üst seviyede tutulması yönünde garantiler sunuluyor. Ebeveynlerin bir numaralı tercihi olması beklenen lider çocuk eğlence parkı çocuklarınıza kusursuz bir şekilde hizmetler sunmayı da ilke ediniyor.