Beylikdüzü Kapalı Oyun Parkı

Büyük şehirlerde artan nüfus ve şehirleşme özellikle çocukların oyun alanlarının azalmasına ve böylece evde sıkılmalarına, farklı aktivite arayışlarına girmelerine neden olmuştur. Eğer böyle bir durum için siz de çocuğunuz adına endişeleniyorsanız kapalı oyun parklarını tercih edebilirsiniz. Beylikdüzü kapalı oyun parkları arasında önemli bir konuma ve kaliteye sahip olacak olan Dumadum Soft Play oyun parkı da şimdiden çocukları ve ailelerini heyecanlandıran bir haber olarak görülüyor.

Dumadum Kapalı Oyun Parkı

Kapalı oyun parkları çeşitli eğlence alanları, konsept tasarımları, soft play mekanları ile çocukları eğlendiren, bunu yaparken de hayal güçlerinin gelişmelerine olanak sağlayan mekanlardır. Özellikle okul öncesi dönem çocukları ve okul dönemi çocukları bu tarz mekanlarda kendilerini geliştirebilmekte, okuluna ve derslerine daha iyi konsantre olabilmektedir. Dumadum kapalı oyun parkı ziyaretçilerine tam da bu eğlence ortamını sağlamak üzere tasarlanmakta ve açılacağı günden itibaren de her yaştan çocuk ziyaretçisini beklemektedir! Dumadum oyun parkı içerisinde ayrıca çocukları ile birlikte gelecek olan velilerin dinlenebilecekleri, dinlenirken bir şeyler atıştırabileceği alanlar da bulunacaktır. Bu da çocukları eğlenirken velileri dinlendirebilecek iyi bir çözüm olarak Dumadım oyun parkında sunulacak hizmetlerden bir tanesidir.

Çocuğununun zeka gelişimine, fiziksel gelişimine destek olmak isteyen ebeveynler bu tarz kapalı oyun parklarından en iyi şekilde yararlanmalıdır. Çünkü yukarı da bahsettiğimiz üzere İstanbul gibi büyük metropol şehirlerde yaşayan çocuklar için oyun alanları gün geçtikçe azalmakta, bu da çocukları telefonlar, tabletler ile oynamaya daha çok itmektedir. Haliyle bedensel aktivitelerden uzak kalan çocuklar güçsüz düşebilmekte ya da sosyal bir çevre edinme konusunda geri planda kalabilmektedirler. Dumadum Beylikdüzü kapalı oyun parkı gibi eğlence merkezleri sayesinde çocuğunuzun fiziksel aktiviteleri artacak ve bununla birlikte parkta edineceği arkadaşlıklar sayesinde bir çevre oluşturmak, iletişim kurmak gibi sosyal becerileri de artacaktır.

Dumadum Açıldı

İstanbul Beylikdüzü ilçesinde hizmete giren Dumadum, çocukların yeni eğlence merkezi olmayı hedefliyor. Dumadum’un 29 Ekimde açıldı. Eğlenceli aktiviteler ve sürprizler ile açılması hedefleniyor. Eğer siz de çocuğunuzun kişisel ve fiziksel gelişimini önemsiyorsanız Dumadum Soft Play oyun parkımızı ziyaret edebilirsiniz! Ayrıntılı bilgi edinmek için bizleri takipte kalmanızı öneririz!