Çocuk Eğlence Merkezi; Dumadum

İstanbul’un en kaliteli çocuk eğlence merkezi olan Dumadum, geniş bir kitleye ev sahipliği yapacaktır. Zengin oyun parkurları ve modern dizaynı sayesinde ebeveynlerin takdirini kazanacak profesyonel çocuk oyun merkezi kapalı oyun parkı olarak çocukların gönüllerince eğlenebileceği bir mekan olarak hizmete başlayacak! Oldukça geniş bir alanda hizmet sunan kaliteli çocuk eğlence merkezi açılışından sonra kaliteli hizmet anlayışını ve müşteri memnuniyetini ön planda bulunduracak ve bu sayede İstanbul’un tüm bölgelerinden yoğun bir şekilde tercih edilecektir. Güler yüzlü ve dinamik kadrosu sayesinde eşsiz bir şekilde çocuk oyun hizmetleri sunacak olan DUMADUM çok yakında açılıyor.

Çocuk Eğlence Merkezinin Özellikleri

Geniş özelliklere sahip olan İstanbul oyun parkı merkezi bu sayede diğer illerimizden İstanbul’a gelen aileler tarafından da yoğun olarak tercih edilecektir. İstanbul’da bulunan sıradan çocuk eğlence merkezlerinden farklı olan profesyonel çocuk eğlence merkezi bu sayede sektörde lider bir konumda yer alacaktır. 2-9 yaş aralığındaki çocuklara hitap eden çocuk eğlence merkezi birbirinden eğlenceli aktivitelerin sunulacağı parkurları sayesinde çocuklarda kaliteli bir kişisel gelişim süreci başlatılacaktır. Firma İstanbul’da hizmet sunan amatör çocuk eğlence merkezlerinden farklı olarak uygun fiyat tarifesi de sunacak! Çocuk eğlence merkezimiz İstanbul Beylikdüzü’ndeki ilk merkezi ile hizmet vermeye başlayacak.

Çocuk Eğlence Merkezinin Avantajları

İstanbul’da en avantajlı çocuk eğlence merkezi aradığınızda yeni açılacak olan çocuk eğlence merkezimizi güvenle tercih edebileceksiniz. Hafta sonları da hizmet sunan lider çocuk eğitim merkezi sayesinde daha uygun fiyatlar ile çocuğunuzun eğlenmesini sağlayabileceksiniz. Okul öncesinden başlayarak 9 yaş aralığına kadarki çocuklarınızı eğitici bir şekilde eğlendirmek amacıyla kurulacak olan Dumadum’u tercih edin!

Dumadum, çocuklarınızda sağlıklı, fiziksel, zihinsel ve ruhsal gelişim açısından tüm aktiviteleri tek çatı altında sunacaktır. Eğitici ve öğretici birbirinden eğlenceli aktiviteler sayesinde çocuklarınızın okul dönemine daha sağlıklı ve yüksek özgüvenli bir şekilde hazırlanmasına destek olacaktır.

Çocuk Eğlence Merkezinin Fiyat Listesi

İstanbul’un en uygun fiyat listeli oyun parkı olan Dumadum sayesinde çocuklarınızı eğlenmesi için beklerken siz de içeceğinizi içebilecek, bir şeyler atıştırabileceksiniz. Dumadum İstanbul Beylikdüzü’nde çok yakında açılacak olan ilk şubesi ile sizlerle!